Minoan Binding Laminating d.o.o. | MBL

Opis

Aluminijumski paneli sa PVDF premazom su visokokvalitetni kompozitni paneli koji su premazani slojem PVDF (poliviniliden fluorid) boje. Ovaj premaz je poznat po svojoj izuzetnoj otpornosti na UV zračenje, vremenske uticaje i koroziju, što ih čini idealnim za spoljnu primenu kao oblaganje fasada. PVDF premaz takođe omogućava širok spektar boja i estetskih mogućnosti, dok održava dugotrajnu svježinu boje. Aluminijumski paneli sa PVDF premazom su popularni u građevinskoj industriji zbog svoje trajnosti i estetskog izgleda.

 

Aluminijumski kompozitni paneli su građevinski materijali koji se sastoje od tankih aluminijumskih slojeva sa jezgrom od polietilena ili drugog materijala. Koriste se za oblaganje fasada i unutrašnjih prostora zbog svoje lagane težine, izdržljivosti i estetskog izgleda. Takođe su otporni na koroziju i dolaze u različitim bojama i dekorativnim završnicama.

 

Aluminijumski kompozitni paneli često se koriste u građevinskim projektima zbog svoje termičke izolacije i mogućnosti prilagodbe različitim dizajnerskim potrebama. Imaju široku primenu u izradi fasada, reklamnih panoa, oplata, i drugih građevinskih aplikacija. Takođe, važno je napomenuti da se moraju instalirati prema određenim specifikacijama kako bi se osigurala sigurnost i dugotrajnost.

Visoko kvalitetni aluminijumski panel MBL MAT SIVA za fasade 4000x1500mm 4mm/0.5mm sa PVDF premazom

 

Cena po kvadratu je 2.596,00 +pdv

Dostava po celoj Srbiji uz fiskalni račun.

Trenutno gledate: Aluminijumski panel MBL Mat siva 4000x1500mm 4mm/0.5mm PVDF premaz 18,691.00рсд
Dodaj u korpu
Korpa zatvori