Minoan Binding Laminating d.o.o. | MBL

Opis

Karakteristike CO2- FIBER laser filtera za izvlačenje i zadržavanje dima MBL 300TS

 

MBL-300TS sistem za izvlačenje dima se može koristiti kod malih lasera za sečenje, graviranje, markiranje, opremu za zavarivanje za filtriranje laserskog dima i toksičnih gasova.

 

Precizna tehnologija bojenja i zavarivanja omogućava visoku zategnutost i kutiju otpornu na koroziju.

 

Specifični materijali koji apsorbuju zvuk smanjuju radnu buku i omogućavaju radnu efikasnost. Uvezen iz Evrope venitilator male snage, bez četkica, nove tehnologije visokog pritiska, malih dimenzija i elektronskog podešavanje brzine. Može efiskasno apsorbovati čestice i produžiti trajnje filtera sa manje snage.

 

Brzina ventilatora se elektronski reguliše u zavisnosti od količine prašine. Sastavljen je od četiri sistema filtracije pre-filter, srednji-filter, HEPA glavni filter i filter hemijskog gasa.

 

Glavni filter i filter za gas su napravljeni tako da su blokirani sa metalnom mrežom i mogu efektnije ukloniti isparenja i štetne gasove u vazduhu da bi se postigao bolji kvalitet obnavljanja vazduha. Takođe smanjuje veličinu opreme što omogućava uštedu prostora.

 

Četvorostepeni sistem za filtraciju omogućava obnavljanje vazduha u prostoriji bez spoljašneg odvođenja. Temperaura vazduha u prostoriji je stabilna i štedi energiju, nema negativnih pritisaka u prostoriji da bi održali svežinu vazduha.

 

Tehničke karakteristike CO2- FIBER laser filtera za izvlačenje i zadržavanje dima MBL 300TS: *Maksimalni pritisak vazduha: 300m3/h*Ulazni kapacitet: 200W*Pritisak vazduha: 2500pa*Nivo buke: 50dBA*Ulazna snaga: 220V,50HzU ponudi imamo i sledeći potrosni material koji se menja na godinu dana(zavisi od obim posla)

 

A, B, C filter za MBL 300TS/set -20.400,00 Tehnička specifikacija A, B, C filtera za MBL 300TSPre filter -F5 klasa-Pamučna podlogaSrednji filter-F8 klasa-Filter srednje jačine može da ukloni male česticeGlavni filter-H13 klasa HEPA-Filter može da ukloni 99,997% svih čestica iznad 0,3 mikrona i 95% do 0,01 mikronaGas filter-Hemijski materijal-Hemijski molekularni kiseonik i aktivni ugal jeliminišu štetne gasoveProsečna stopa filtracije->99,7% -Može doći do malih oscilacija u skladu sa različitim materijalimaKarakteristike opreme: Usisna grana dima i prašine-75mmIzduvni otvor za svež vazduh-100mm-Nepovratni poklopacTežina mašine-16kg-Mašina sa svim elementimaDimenzije-415x255x500mmDimenzije pakovanja-515x430x580mmDostava po celoj

Trenutno gledate: CO2 laser fiber filter sistem za filtraciju gasova MBL 300TS 144,000.00рсд
Dodaj u korpu
Korpa zatvori