Minoan Binding Laminating d.o.o. | MBL

O Nama

MBL d.o.o.

KO SMO MI?

MBL d.o.o.

Gospodin Georgios Kalaitzakis je 1997. godine osnovao kompaniju “MINOAN” d.o.o, koja ima više od 27 godina iskustva u prodaji i servisiranju mašina za: laminaciju, koričenje, termokoričenje, sečenje i crtanje (vinyl cutters and plotters),CNC graviranje i sečenje glodalima (3D), CNC lasersko graviranje i sečenje, lasersko elektrohemijsku obradu, štampanje na majicama i keramici, oslikavanje na noktima, sečenje-ćoškiranje i bušenje papira, uništavanje papira i CD-ova, ofset štampu, pakovanje, brojanje i detekciju novca, kao i sav pribor za ID kartice.

2003.godine, preduzeće je osnovalo svoj brend pod imenom “MBL”. Širok asortiman, visok tehnološki nivo proizvoda sa prepoznatljivim logotipom preduzeća “MBL”, kao i profesionalan odnos prema kupcima zaslužni su za uspeh kompanije “MBL” d.o.o. koja zauzima jedno od vodećih mesta na tržištu u regionu.

Minoan Binding laminating

Lider u prodaji lasera

Firma MBL d. o. o.  posluje 27 godina i jedna je od prvih uvoznika mašina za CNC lasersko sečenje i graviranje u Srbiji.U poslednjih 20 godina uspešno se bavimo prodajom, obukom i servisiranjem mašina za CNC lasersko sečenje i graviranje.Po broju prodatih lasera zauzimamo vodeću poziciju na tržištu.

2018.godine u našu ponudu smo uvrstili apkant prese,hidraulične makaze i drobilice za obradu metala.U našem izložbenom salonu koji se prostire na 2000m2 možete pogledati različite modele mašina i dobiti potrebne informacije.Za uspeh firme pored ljubaznog osoblja, profesionalnog odnosa prema kupcima i kvalitetnom robom sa niskim cenama, zaslužan je veliki lager mašina i delova visokog kvaliteta kao i pouzdan servis sa dugogodišnjim iskustvom. 

Posetite našu online prodavnicu.

Korpa zatvori